Марафон професій. Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. #МОЯПРОФЕСІЯ

З 24 травня в ДНЗ "ЧПАЛ" розпочався Марафон професій. Представляємо професії: слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, рихтувальник кузовів, водій автотранспортних засобів (категорія "В", "С").

Автослюсар - спеціаліст, який готує машину в дорогу. В автомобільному транспорті професія слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів - це професія №2 після водія, якість і результат роботи якого багато в чому залежить від справності автомобіля.

Щоб автомашина запрацювала, її потрібно зібрати, налагодити, від­регулювати і випробувати, у процесі експлуатації - обслуговувати і ремонтувати. Все це - справа слюсаря з ремонту автомобілів. Чим складніша машина, тим вища кваліфікація слюсаря, і якими б не були досконалими інстру­менти, завжди буде потрібна людина з "розумними" руками. Тому потреба у спеціалістах з ремонту автомобілів буде постійною і, оволодівши цією професією, можна легко працевлаштуватися на різних автопідприємствах, фірмах автосервісу, автокомбінатах, автопарках, "шляхових допомогах", навіть відкрити свою справу.

Професія "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів"

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.