«Ми українці: честь і слава незламним!»

Живи, Україно, та будь,
як сонце, що світає для усього світу...
На кулю — кулею зупинимо війну,
щоб в підземеллях не ховались діти...
Борись, Україно, борись,
аби поля пшеницею укриті —
гойдав невтомно мирний вітер,
Блакитне небо та не знало сивини!
Живи, Вітчизно, попри біль — живи!!!

Сьогодні на першому уроці ми зустрічаємось у незвичному форматі. Новий 2022/2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна виборює свою незалежність, право на існування, своє життя у протистоянні з однією з найпотужніших армій світу, і платить за це найціннішим – тисячами людських життів…

Війна, як ніколи, згуртувала українську націю, мобілізувавши весь її потенціал на відсіч ворогу. Вона торкнулася кожної української родини, стала частиною нашого життя, а перемога у ній стала спільною метою всього українського народу. Кожний українець має свій рахунок війні та свою історію боротьби, що у сукупності складають нашу спільну історію спротиву.

Педагогічний та учнівський колектив ліцею щиро і уклінно вдячні кожному, хто боронить українську державність. Дякуємо нашим військовим, добровольцям, рятувальникам, волонтерам, дипломатам, освітянам, лікарям, медійникам і усім, хто відстоює нашу свободу та право жити на рідній землі!

Педагогічні працівники, випускники і учні нашого навчального закладу беруть участь у визволенні території нашої держави від російських загарбників.

Ми переможемо і на нашій землі запанує мир і добробут!

Кожного дня о 9-й годині вся Україна загальнонаціональною хвилиною мовчання вшановує пам'ять всіх, хто загинув внаслідок вторгнення росії в Україну. Ми також щоранку приєднуємося до цієї акції.

Дай, Боже, пережити цю війну,
Не впасти духом,не зламатись.
Дай, Боже,не пізнати чужину,
У ріднім домі миру дочекатись.
Дай, Боже, світлої надії на добро,
І на твою одвічну справедливість,
Прийде кінець, розвіється все зло,
І зійде на Вкраїну нашу Божа милість!

/Files/images/veresn_2022/DSC_0655.JPG /Files/images/veresn_2022/DSC_0648.JPG /Files/images/veresn_2022/DSC_0646.JPG /Files/images/veresn_2022/DSC_0654.JPG /Files/images/veresn_2022/DSC_0656.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.