Коворкінг для викладачів та фахівців з охорони праці.

24 жовтня 2023 року, під керівництвом завідувача РІАЛ НМЦ ПТО у Черкаській області, Григорія Чепурного, на базі ДНЗ «Черкаський ПАЛ» відбувся коворкінг для викладачів та фахівців з охорона праці на тему: «Організація безпечного освітнього середовища у закладах професійної (професійно-технічної) освіти регіону в умовах сьогодення», під час якого учасників заходу, Володимир Палажченко, викладач НМЦ цивільного захисту та БЖД у Черкаській області, ознайомив із вимогами до укриттів та захисних споруд в закладах освіти. Практикум з надання домедичної допомоги в екстрених та надзвичайних ситуаціях провела викладач НМЦ цивільного захисту та БЖД у Черкаській області, Інна Криворучко. Багато корисної та необхідної інформації для здійснення педагогічної діяльності отримали учасники коворкінгу від завідувачки НМЦ психологічної служби КНЗ «ЧОШОПП ЧОР», Світлани Харитонової, яка презентувала доповідь на тему: «Організація безпечного освітнього середовища в умовах воєнного часу. Зона відповідальності та психологічні ризики».

Практичні поради щодо розслідування нещасних випадків на виробництві надав начальник відділу профілактики та розслідування ГУ ПФ України в Черкаській області, Анатолій Карпенко.

Великий інтерес в учасників коворкінгу викликали відвідини Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, де вони ознайомилися з інноваційними формами організації навчального процесу та оглянули укриття.

Фото коворкінгу можна переглянути в Telegram ліцею.

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.