«ДНЗ «Черкаський ПАЛ» - осередок вільний від насилля»

В рамках проведення проєкту «Моя родина – територія любові» в ліцеї відбувся просвітницький захід «ДНЗ «Черкаський ПАЛ» - осередок вільний від насилля». Під час заходу працювали різні локації, де кожен із учасників зміг взяти для себе щось корисне, нове, важливе та актуальне. А саме:

- лекція «Домашнє насильство. Відповідальність за протиправні дії.» працівниками Черкаського районного відділу ГУНП в Черкаській області.

- лекція «Права людини в інтернеті. Як запобігти небезпекам» представником БО «Україна без тортур» Людмилою Проценко;

- тренінг Оленою Коломієць та Тетяною Демиденко - доцентами кафедри освітнього і соціо-культурного менеджменту і соціальної роботи ЧНУ ім. Б. Хмельницького;

- практикум «М’язова релаксація. Дихальні вправи» Русланом Бондаренко - старшим психологом відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Черкаській області;

- інформаційна сесія з профілактики ГЗН (гендерно зумовленого насильства) «Яким має бути твоє життя – обираєш тільки ти. НЕ КРИВДЬ!» представником ГО «Десяте квітня» офіцером з питань протидії ГЗН Наталією Байдюк;

- інтерактив «Я ціную тебе за…» практичним психологом Ольгою Горбач;

- практикум «Проведення реанімаційних заходів» медиками обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Євгеном Марюхеня та Олександром Заноздрою.

Також впродовж всього заходу проводилися майстер-класи з водіння легкового та вантажного автомобілів, землерийно-будівельних машин «Професійна етика водія» на маневрованому майданчику, в лабораторії комп’ютерної діагностики автомобіля проходив майстер-клас по ремонту та діагностиці автомобіля «Справний автомобіль – запорука твоєї безпеки!». В каб. 217 кожен з бажаючих мав змогу перевірити свої знання з правил дорожнього руху «Будь свідомим та чемним на дорозі! Перевір свої знання з ПДР.»

Відбувся перегляд відео соціально-психологічного театру «Театрали» «Булінг – заняття слабких», яке стало лауреатом в онлайн голосуванні Всеукраїнського конкурсу відеоробіт в номінації «Протидія булінгу в закладах освіти».

По завершенню заходу всі змогли насолодитися смачною козацькою кашою під виконання патріотичних пісень.

Фото в Telegram-каналі ліцею.

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.